Keuze menu’s kookworkshop
Speciaal voor groepen hebben we een aantal menu's samengesteld waarbij we rekening hebben gehouden dat de gerechten voor iedereen te bereiden zijn.
Streekmenu met diverse ingrediënten uit onze omgeving.
- Hammousse met een doperwtenjus
- Vistaartje met groene groentes
- Varkensmedaillons omwikkeld met ham, een stamppotje en groenten van het seizoen
- Chocolademousse, limoenparfait, coulis en crumble van hazelnoot
Culinair seizoen menu
- Bieftartaar met een truffelmayonaise
- Licht gerookte zalm met salade met couverture-wasabi dressing
- Diamanthaas met rodewijnsaus , groenten van het seizoen, mousseline van zoete aardappel
- Tompouce, mangoparfait, frambozencoulis en kletskop
Italiaans menu naar originele Italiaanse receptuur.
- Pesto met brood en bruchetta met tomaat en basilicum
- Zelfgemaakte ravioli met ricottavulling
- Saltimbocca (gevulde kalfsschnitzel), rozemarijnaardappel, Mediterrane groente
- Tiramisu en Pannacotta met vanillesaus en kletskop
BBQ menu de luxe
- Pesto (zelfgemaakt) en kruidenboter met brood
- Flammkuchen
- Gemarineerde zalm op een plankje
- Bavette met chimichurri, barbecuesaus, aardappelquiche en seizoensgroenten
- Chocoladetaartje, gegrilde ananas en een limoenparfait
De prijzen inclusief consumpties vind je hier