Feestlocatie omgeving Helmond of Eindhoven

Feestje vieren omgeving Helmond of Eindhoven? Onze locatie in Aarle-Rixtel kun je gebruiken voor een kookworkshop maar ook om een feestje te vieren of een besloten etentje te organiseren zonder dat je zelf hoeft te koken. Of het nu gaat om een personeelsfeest, teamuitje, jubileum, verjaardag of familiedag. Bij ons vier je in een informele sfeer je feest. Ook een trouwerij of huwelijksfeest kun je vieren bij ons. Onze locatie heeft twee prachtige ruimtes die geschikt zijn als restaurant maar ook als sfeervolle feestzaal ingericht kunnen worden voor een feest tot 150 gasten.

Sfeervolle feestlocatie

Culinair Centrum is van oudsher een kookstudio. Onze beide ruimtes werden onlangs zeer sfeervol verbouwd en zijn daardoor nu ook heel geschikt voor een feest zonder kookworkshop. Voor de deur hebben we voldoende gratis parkeerplaatsen.

Onze koks bereiden graag een mooi diner, een walking diner of een heerlijk buffet naar wens voor jullie. En natuurlijk kun je ook samen met je gasten van een BBQ buffet op ons terras genieten. We beschikken over de keramische BBQ van Big green Egg en Primogrill en hebben ook een smokey Joe. Hierdoor kunnen we een bijzonder buffet voor je gasten bereiden. Uiteraard mag je ook zelf samen de bbq bedienen.