Nieuwjaarsborrel

Samen borrelen en even samen gezellig in de keuken actief zijn. Dat kan met onze nieuwjaarsborrel. Op deze avond kook je samen met je gasten veel verschillende tapas hapjes. Je kookt ongeveer 1 uurtje in de keuken onder het genot van een borrel en daarna gaan jullie aan tafel om te genieten van alle lekkere tapas hapjes die jullie gemaakt hebben. De avond duurt totaal 3 uur.

De tapas hapjes zijn bedoeld om de eetlust op te wekken en de smaak-papillen te prikkelen. In de landen rond de Middellandse Zee is het een bewonderenswaardige cultuur geworden met een eigen smaak en toepassing. Amuses in Frankrijk, tapas in Spanje, meze (ook mezze) in Marokko, Tunesië, Griekenland of Turkije, antipasti in Italië.

Natuurlijk zullen de visspiesjes, garnalen en champignons niet ontbreken. Ook van heerlijk brood met tapenade en paella zal tijdens deze avond gesmuld worden.

Prijs kookworkshop inclusief consumpties:

Voor groepen vanaf 12 personen bieden wij deze avond aan voor 3 uur € 52,00 p.p

Alleen borrelen?

Willen jullie niet koken maar gewoon gezellig samen borrelen dan kan dat natuurlijk ook. We maken graag een offerte geheel naar jullie wensen voor een nieuwjaarsborrel naar wens!

Alleen of met een kleine groep

Kijk dan naar onze

individuele workshops