Prijzen kookworkshops

kookworkshopDe prijzen van de kookworkshop in Eindhoven, Helmond en omgeving zijn  exclusief consumpties vanaf € 39,50. Wij bieden voor een kookworkshop in Eindhoven en omgeving ook een all-in prijs aan zodat je niet achteraf voor financiële verrassingen komt te staan. Vooraf bespreken we graag je wensen. Een compleet verzorgde avond organiseer je bij ons al met een kookworkshop onder begeleiding van vakbekwame koks, het diner en onbeperkt consumpties vanaf € 61,00 per persoon. Een avond duurt 4 tot 5 uur.

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de kookworkshop in de omgeving van Eindhoven en Helmond een vergadering of meeting bij ons te houden. Wij ontvangen je graag met koffie en een huisgemaakte lekkernij. Ook een culinaire lunch verzorgen wij graag voor jullie. Alle facilitaire zaken zoals beamer, scherm, flipover en WIFI zijn aanwezig.

Menu’s kookworkshop

kookworkshopBij een kookworkshop vanuit Eindhoven bieden wij diverse thema’s aan. Je kunt samen een kookworkshop volgen met een Italiaans, of pittig Thais thema, maar ook een kookworkshop met een streekmenu of een mooi culinair menu. Kijk hier voor de diverse menusuggesties. Dit zijn slechts suggestie. Wij houden altijd rekening met de seizoenen en maken ook graag een menu geheel naar jullie wensen. Onze vakbekwame koks zijn gewend aan het begeleiden van groepen en zorgen dat iedereen trots kan zijn op de zelfbereide gerechten.

Alle ingrediënten liggen samen met de recepturen klaar, alles vers, gezond en pure kwaliteitsproducten. Nadat je samen gekookt hebt en de tafel gedekt is, geniet je in een van onze twee restaurants van een mooi diner. We houden graag rekening met gasten met een allergie of dieet. Laat het ons vooral weten bij je reservering

Teambuilding

Als afsluiting van een intensieve vergadering of training is het erg leuk om in een relaxedte sfeer een culinaire kookworkshop te volgen. Onze koks begeleiden jullie graag bij het bereiden van een heerlijke maaltijd. Na een borrel halfuurtje gaan jullie samen in de keuken aan de slag om een heerlijk menu te koken. Als alles klaar is gaan jullie aan tafel en serveren jullie zelf het diner. Dat wordt genieten.

Kookworkshops

Kookworkshops met groepen of individueel volg je bij Kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel, dicht bij Eindhoven en Helmond. Wij hebben een grote kookstudio waar je in onze 2 keukens met 8 tot 100 personen een gezellige en culinaire kookworkshop kunt volgen.

Vergaderen

Culinair Centrum beschikt over twee mooie zalen, goed geschikt zijn voor een vergaderarrangement, training of zakelijk diner. Bij een vergadering, training of feest heb je altijd de beschikking over de gehele locatie. Er zijn geen andere gasten aanwezig.