Kookworkshop met vrienden of familie

Een kookworkshop volgen kan bij iedere gelegenheid en wordt vanzelf een feestje als je met je familie of vrienden bent.

Of je nu 30, 40 of 80 jaar wordt, lekker samen koken en eten staat garant voor een avondvullend programma vol gezelligheid, waarbij iedereen van jong tot oud mee kan doen.

Kinderen geen bezwaar

Tijdens een kookworkshop voor een verjaardag of huwelijksfeest ben je meestal met je hele familie bij elkaar. Dat betekent soms dat kleine kinderen maar ook opa en oma erbij zullen zijn. In onze kookstudio is dat heel gewoon. Tijdens de kookworkshop kunnen de kinderen mee doen als ze willen maar ook lekker in een hoekje spelen met hun meegebrachte speelgoed. Ook opa of oma kunnen mee het eten koken. Extra leuk als zij door de allerjongsten worden bijgestaan met het schillen van de aardappels of het snijden van het vlees.... Zijn er gasten in het gezelschap die slecht ter been zijn, dan mogen die uiteraard ook lekker blijven zitten en genieten van alle mensen om hen heen.

Wat staat er op het menu?

Vooraf bij de reservering bespreken we de verschillende menusuggesties. Kijk hier voor een aantal van deze menusuggesties. Uiteraard zijn dit slechts suggesties! We maken graag een voorstel voor een menu wat iedereen lekker vindt of het nu een culinair menu mag zijn of een streekmenu met de klassiekers van weleer.

Prijzen

De prijzen van onze kookworkshops zijn inclusief onbeperkt consumpties. Wel zo makkelijk, want dan weet je vooraf percies waar je financieel aan toe bent. Voor groepen tot 20 personen zijn de consumpties inclusief voor 4 uur. Voor groepen groter dan 20 personen gaan we uit van een prijs inclusief consumpties voor 5 uur. Hier vind je de prijzen voor de verschillende menu's

Tijdsduur

Een kookworkshop duurt bij een groep tot 20 personen ongeveer 4 uur en bij grotere groepen meestal 5 uur. Bij binnenkomst verwelkomen we onze gasten met een drankje. Na een half uurtje gaat iedereen samen aan de slag in de keuken. Na ongeveer 2 uur is de mis-en place klaar en gaat iedereen aan tafel. De gasten serveren zelf hun eigen gerechten uit. De afwas mag blijven staan; Die nemen wij voor onze rekening! We sluiten na het dessert af met een heerlijk kopje koffie of thee.