Dit zeggen onze gasten over onze kookworkshops

Petra ~ teamdag

Teamdag gehad: Mooi weer, een spontane gastvrouw, leuke collega's en activiteiten die voor iedereen passen. Eerst spelletjes van Escape in the City. Dit was erg leuk en passend bij het team. Daarna een goedverzorgde lunch en heerlijk koken, zonder zorgen over de afwas en de recepten

Monique ~ familiedag

Mooie ambiance, ruime keuken en prettige gastvrije koks. We hebben met onze familie (in leeftijd van 14-52 jaar) heerlijk gekookt. Het was supergezellig, leerzaam en heerlijk om samen te genieten van de resultaten. De recepten waren niet te moeilijk, maar goed te maken voor ons.

Helene ~ bedrijfsuitje

Met ons hele bedrijf  hebben we een heerlijk menu met veel variatie gekookt. Voldoende uitleg en ondersteuning waar nodig. Gastvrouw Dorothé zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en is erg in haar element in haar kookstudio. Een geslaagde avond op een erg leuke locatie.

Suzan ~ vriendendag

Een mooie afsluiting van onze vriendendag. We hebben gezellig gekookt op de keramische barbecue van Big Green Egg en Primogrill en vervolgens heerlijk buiten gegeten. Het was een ontzettend leuke avond. Ook de bijpassende wijnen, die Dorothe serveerde, waren heerlijk.