Restaurant Bij Dolores

Deze zomer waren wij tijdelijk een pop-up restaurant in onze kookstudio van 30-6 t/m 4-8. Nu gaan we weer enthousiast aan de slag met onze kookworkshops. Veel gasten vroegen ons of we vaker zoiets zouden gaan doen. Dat zou zomaar kunnen, dus blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Gezellig zitten

Bij Dolores heeft voor iedereen een gezellig plekje! Op ons terras kun je eerst even genieten van een heerlijk aperitief en daarna een plekje zoeken in ons moderne restaurant. Aan de cheftable volg je natuurlijk de culinaire voorbereidingen op de voet in onze open keuken. In ons blauwe restaurant dineer je samen met de hele familie of met je vrienden aan een lange tafel. Kortom of je nu romantisch wilt dineren met 2 personen, gezellig een hapje wilt eten met je gezin of met een groot gezelschap iets te vieren hebt, er is voor iedereen een plekje. Vooraf reserveren is wel fijn.

Onze keuken

Wij werken in onze keuken zoals we ook doen tijdens de kookworkshops met dagverse producten, grote stukken vlees, de verste vis, groenten van het seizoen en kruiden uit onze eigen kruidentuin. Smaakbeleving puur sang!  Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zien wat er bereid wordt. Dus wil je graag een blik werpen in onze pannen of onze kok vragen hoe hij iets bereid heeft dan mag dat gewoon....Heb je speciale wensen? Laat het ons weten. We maken het onze gasten graag naar de zin.

Reserveren graag! Bel 0492-381565

of mail naar [javascript protected email address]