Kookstudio nu ook als restaurant

Historie

Vanaf 1992 bestaat kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel. In 2012 werd deze kookstudio overgenomen door de huidige eigenaar Dorothé Saasen. De kookstudio is in de verre omgeving bekend. Veel kleine en grote groepen hebben hier enthousiast een kookworkshop gevolgd met collega’s, families en vrienden. Ook hebben veel mensen hier kooklessen gevolgd zowel voor kooktechnieken en onze Hollandse pot als ook de buitenlandse keuken zoals Italiaans, Indisch, Thais etc.

Een restaurant

De tijden veranderen. Het corona virus maakt dat ook wij na moeten denken over ons bedrijf. Bij het zoeken naar nieuwe wegen ontstond het idee om een aantal dagen per week open te gaan als restaurant. Naast onze kookworkshops die we zeker blijven geven, zijn we 3 dagen per week open als restaurant. Uiteraard niet zomaar een restaurant maar als familierestaurant waar je gewoon even een lekker hapje kunt gaan eten, met of zonder de kinderen. Geen moeilijke gerechten met veel toeters en bellen, liflafjes, gelletjes, streepjes en een bloemetje maar een goed gevuld bord eten voor een nette prijs met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Voor kinderen tot 12 jaar serveren we een kindermenu indien gewenst.

Verrassingsmenu 

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag koken onze koks voor je! 
Wij serveren een 4 gangen verrassingsmenu. Dus geen kaart met veel verschillende gerechten en moeilijke keuzes maar gewoon lekker eten voor een schappelijke prijs.  En iedere maand een nieuw menu. Vooraf serveren we een aantal kleine amusehapjes. Het menu bestaat altijd uit  soep, een vis- en  vleesgerecht en een zoet dessert. Onze koks koken met verse seizoensgebonden ingrediënten, liefst zoveel mogelijk uit de streek. Als je allergie of dieetwensen hebt kun je ons dat bij reservering laten weten. We houden daar dan graag rekening mee.

Houd je niet zo van verrassingen of wil je gewoon weten wat we serveren, klik dan hier.

De prijs

4 gangen verrassingsmenu € 29,50

Kindermenu €  10,00 

Wijnarrangement €  19,50  

Openingstijden

Op vrijdag en zaterdag zijn we geopend vanaf 18.00 uur 
Op zondag zijn we geopend vanaf  17.00 uur 

Reserveren is verplicht vanwege de corona maatregelen maar dit kan door even vantevoren te bellen of er nog plaats is. Bellen kan op nummer 06-83206193

Maatregelen ivm corona

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. 

  • Wij mogen je alleen ontvangen als je gereserveerd hebt
  • Er vindt een controlegesprek plaats bij binnenkomst
  • Er mogen maximaal 4 personen per tafel met uitzondering van een gezamenlijk huishouden.
  • Bij reserveringen van 4 personen willen wij graag weten in wat voor gezelschap wij jullie kunnen verwachten. Bijvoorbeeld of jullie als stel komen met een bevriend stel, of als gezin dan kunnen wij rekening houden met de tafelindeling.
  • Het bedienend personeel mag binnen 1,5 meter de bestellingen opnemen, uitserveren en opruimen

Direct tafel reserveren

Terras Culinair Centrum

Op ons sfeervolle terras kunt u ook heerlijk dineren.

Wij hebben op dit moment 5 tafeltjes op het terras en er is plaats voor maximaal 20 personen.

U kunt alleen dineren op ons terras. Wij hebben geen mogelijkheden voor een borrel.

De tafeltjes zijn sfeervol gedekt met tafellinnen.  

Het is op dit moment verplicht om te reserveren. U kunt bij het reserveren aangeven of u in het restaurant of op het terras wilt reserveren.