Sushi workshop(VOL)

sushi workshop | Culinair Centrum

Een sushi workshop Eindhoven volgen onder begeleiding van eeen van onze koks kan nu in onze kookstudio! Op deze bijzondere avond leert u zelf sushi bereiden zoals temaki, maki en nigiri  maar ook andere typische Japanse gerechten. Onze kok leert u de basis sushi- en snijtechnieken en vertelt veel ins en outs van de Japanse keuken. Kom en geniet op deze Japanse avond!

U gaat tijdens deze Sushi workshop in Eindhoven omgeving zelf aan de slag met het maken van de rollen. De rollen gaat u zelf vullen met diverse soorten vullingen. U leert alles over de rijst die u het beste kunt gebruiken, het koken van de rijst en het verwerken in de rollen. Ook maken we diverse andere Japanse gerechten. Bij de bereiding gebruiken we uiteraard verse, natuurlijke ingrediënten en veel typische smaakmakers uit de Japanse keuken. Tijdens deze sushi workshop in Eindhoven omgeving bereidt u samen met de andere gasten een compleet menu wat we ook samen zullen eten in ons sfeervolle restaurant. Na afloop krijgt u het rolmatje en de stokjes mee naar huis.

Het menu van deze sushi workshop

shushi workshop | Culinair CentrumHet menu van de sushi workshop in Eindhoven zal helemaal in het teken staan van de Japanse keuken. Het voorgerecht bestaat uit 3 -4 stuks sushi en sashimi’s mooi geserveerd op een bordje met divers Japans garnituur erbij zoals verse wasabi en lotuswortel. Het hoofdgerecht bestaat uit een togarashi steak met teriyaki saus gegaard op onze Primogrill met een zoete aardappel, groentes en udon noodles. Uiteraard mag een typisch Japans dessert ook niet ontbreken zoals bijvoorbeeld zelfgemaakte parfait van groene thee. Alle gerechten bereidt u samen met de andere gasten in onze professionele keuken en daarna geniet u van een heerlijk diner.

De prijs

Voor deze bijzonder sushi workshop in Eindhoven omgeving betaalt u slechts € 65,00 inclusief consumpties. Het is mogelijk individueel in te schrijven voor deze sushi workshop in Eindhoven omgeving. Wees er snel bij want vol is vol! Wij ontvangen u graag om 18.00 uur met een aperitief waarna we om 18.30 uur aan de slag gaan in de keuken. Rond 22.30  uur sluiten we deze bijzondere avond af.

Wilt u graag leren hoe u sushi zelf kunt maken en genieten van de heerlijke Japanse smaken?  Kom dan naar deze bijzondere sushi workshop.

Datum: dinsdag 28 januari 2020 van 18.00 uur tot 22.30 uur

Prijs: € 65,00 inclusief tafelwater, frisdrank, wijn, bier, koffie en thee.