Kookworkshop tapas

Eten met familie en vrienden is in vele landen een prettige manier om samen te komen, te eten en kletsen. Iedere streek heeft zijn eigen hapjes die dan genuttigd worden.

 

De hapjes zijn bedoeld om de eetlust op te wekken en de smaak-papillen te prikkelen. In de landen rond de Middellandse Zee is het een bewonderenswaardige cultuur geworden met een eigen smaak en toepassing. Amuses in Frankrijk, tapas in Spanje, meze (ook mezze) in Marokko, Tunesië, Griekenland of Turkije, antipasti in Italië.
Natuurlijk zullen de visspiesjes, garnalen en champignons niet ontbreken. Ook van heerlijk brood met tapenade en paella zal tijdens deze avond gesmuld worden.

Tapas kookworkshop prijzen:

Voor groepen bieden wij deze kookworshop aan voor 3 uur € 52,00 p.p

Ben je alleen of met een groepje van minder dan 8 gasten kijk dan in onze agenda wanneer de workshop weer gegeven wordt.

Aanvragen offerte

Alleen of met een kleine groep

Kijk dan naar onze

individuele workshops

Als je voor deze kookworkshop wilt reserveren met een groep, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan direct de gevraagde informatie. Als je de datum al weet voor je kookworkshop, vermeld deze datum dan in het veld opmerkingen.