Team

Een hecht team van mensen heet je van harte welkom in onze kookstudio. Ons team bestaat o.a. uit de ervaren koks Jan van de Nieuwenhof, Martijn Smeets en Martijn Bakx. Paul, Gert en Remco zijn eveneens een waardevolle ondersteuning. Zij begeleiden allemaal al jarenlang onze workshops. De eigenaresse en gastvrouw is Dorothé Saasen.

Dorothé vindt het geweldig om mensen bij elkaar te brengen, ze te verbinden met elkaar. Samen koken is genieten! is daarom ons credo. Door samen te koken, leer je elkaar op een informele wijze beter kennen en daardoor kun je beter samen werken en samen leven. Het is ons doel om te zorgen dat onze gasten elkaar beter leren kennen en een gezellige en informele middag of avond beleven.

Als gastvrouw snapt Dorothe precies waar Brabantse gastvrijheid voor staat en die sfeer komt overal terug in onze kookstudio!

Regelmatig nodigen we ook topchefs uit voor een kookworkshop. Houd hiervoor vooral onze agenda in de gaten. We kondigen de kookworkshops ook aan via ons digitale nieuwsbrief. Schrijf je vandaag nog in door ons een mail te sturen.