Teambuilding Den Bosch

Teambuilding in omgeving Den Bosch organiseren voor je bedrijf of afdeling? Dan ben je bij Kookstudio Culinair Centrum aan het goede adres. Volg bijvoorbeeld een kookworkshop, een ideale teambuildingsactiviteit. Tijdens koken leer je namelijk samen te werken, goed naar elkaar te luisteren en werk je gezamenlijk naar een doel toe. En als dat lukt, is dat goed voor het groepsgevoel. Daarnaast is het ook nog eens gezellig. Tijdens het koken leer je je collega’s beter kennen. En na afloop eten jullie natuurlijk gezamenlijk de bereide maaltijd op. Een mooie afsluiting van een gezellige en leerzame dag.

Voordelen teambuilding

Bij teambuilding draait het om samenwerken, vertrouwen, groepsdynamiek maar natuurlijk ook gezelligheid. Door samen te koken ben je op een ontspannen manier aan het samenwerken en leer je iemand op een andere manier kennen. Dat is goed voor het groepsgevoel. Je hebt meer begrip voor een ander. En als je elkaar beter begrijpt, neemt het stressniveau en de frustraties die binnen een team gelden zienderogen af. Koken verbindt mensen. De recepten zijn niet al te moeilijk en onze koks zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Tijdens het koken heb je zeker ook genoeg tijd om samen een praatje te maken, iets te drinken en samen plezier te maken. Wil je aan teambuilding doen in Den Bosch, Uden, Veghel, Sint Oedenrode of omgeving? Dan is een kookworkshop volgen een goed idee.

Aanvullend programma

Soms is er meer nodig om van een aantal medewerkers een hecht team te maken. Wij bieden ook een aanvullend programma waarbij professionele coaches je team begeleiden bij dit proces. Voordat we een offerte maken bespreken we eerst de doelstellingen van de teambuilding. Door het inzetten van diverse gerichte spelvormen kunnen we werken aan de doelstellingen die je zelf vooraf benoemd. Na deze teambuilding is je team weer hecht. Deze workshops kunnen wij zowel overdag als in de avonduren voor je verzorgen.

Teamdag of teamuitje

Wil je meer dan alleen teambuilding in omgeving Den Bosch? Je kunt bij ons ook terecht voor een teamuitje of teamdag, eventueel in combinatie met teambuilding. We hebben verschillende interessante workshops en arrangementen samengesteld. Kookworkshops maar ook actieve en creatieve workshops. Je leert elkaar tijdens deze dag of middag nog beter kennen. Eindelijk heb je tijd voor een echt gesprek met je collega. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Over ons

Wij zijn van oudsher een kookstudio. Maar je kunt bij Kookstudio Culinair Centrum niet alleen terecht voor kookworkshops maar ook voor bedrijfsuitjes, bruiloften en teambuilding. In Den Bosch en omgeving zijn wij de ideale locatie voor dit soort activiteiten. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren samen met je bedrijf of afdeling. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.