Teambuilding Eindhoven

Teambuilding in omgeving Eindhoven organiseren? Dan ben je bij Kookstudio Culinair Centrum aan het goede adres. Wij hebben verschillende teambuildingsactiviteiten zoals een kookworkshop. Tijdens deze workshop bereid je gezamenlijk een heerlijke maaltijd en zo leer je samen te werken en naar elkaar te luisteren. Je hebt samen een doel: een heerlijke maaltijd op tafel zetten. En als dat gelukt is, ga je deze maaltijd natuurlijk gezamenlijk opeten. Een mooie afsluiting van een gezellige en leerzame dag.

Voordelen teambuilding

Bij teambuilding draait het om samenwerken, vertrouwen, groepsdynamiek maar natuurlijk ook gezelligheid. Door samen te koken ben je op een ontspannen manier met elkaar iets met elkaar aan het doen. Dit wil je graag samen tot een goed eindresultaat brengen. Dat verbindt mensen met elkaar. De recepten zijn niet al te moeilijk en onze koks zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Tijdens het koken heb je zeker ook genoeg tijd om samen een praatje te maken, iets te drinken en samen plezier te maken. Wil je aan teambuilding doen in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Waalre en omgeving? Dan is een kookworkshop een goed idee.

Aanvullend programma

Soms is een kookworkshop voldoende om een team weer hecht te maken. Maar ook als er bijvoorbeeld een afdeling gefuseerd is, kan een workshop het team dichter bij elkaar brengen. Soms is er meer nodig om van een aantal medewerkers een hecht team te maken. Wij bieden ook een aanvullend programma waarbij enkele coaches je team begeleiden bij dit proces. Voordat we een offerte maken bespreken we eerst de doelstellingen van de teambuilding. Door het inzetten van diverse gerichte spelvormen kunnen we werken aan de doelstellingen die je zelf vooraf benoemd. Deze workshops kunnen wij zowel overdag als in de avonduren voor je verzorgen.

Teamdag of teamuitje

Wil je meer dan alleen teambuilding in omgeving Eindhoven? Je kunt bij ons ook terecht voor een teamuitje of teamdag. We hebben verschillende workshops en arrangementen samengesteld. Met kookworkshops maar ook actieve en creatieve workshops. Zo ben je een hele middag of avond met elkaar bezig en leer je elkaar nog beter kennen. Eindelijk heb je tijd voor een echt gesprek met je collega. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is de toonaangevende kookstudio voor kookworkshops en teambuilding in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Waalre en omgeving. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren samen met je bedrijf of afdeling. Onze studio is ook zeer geschikt voor personeelsfeestjes, een bruiloft of een jubileum. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.