Teambuilding Helmond

Teambuilding in Helmond organiseren? Als je met je bedrijf in Helmond of omgeving op zoek gaat naar een goede teambuildingsactiviteit dan zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Teambuilding is vooral een activiteit die ervoor zal zorgen dat je medewerkers beter leren samenwerken. Een kookworkshop waarbij de teamleden samen koken en eten is een uitstekende teambuildingsactiviteit omdat je medewerkers samen zullen moeten werken om samen een lekker eten op tafel te zetten. En wie wil dat nou laten mislukken...

Door samen te koken ben je op een ontspannen manier met elkaar iets aan het doen. Dit wil je graag samen tot een goed eindresultaat brengen. Dat verbindt mensen met elkaar. De recepten zijn niet al te moeilijk en onze koks zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Tijdens het koken heb je zeker ook genoeg tijd om samen een praatje te maken, iets te drinken en samen plezier te maken.

Aanvullend programma teambuilding

Is de bedrijf net gefuseerd of zijn er teams bij elkaar gevoegd dan kan een kookworkshop voldoende zijn om weer een nieuw te vormen. Maar soms is er meer nodig om van een aantal medewerkers een hecht team te maken. Wij bieden ook een aanvullend programma waarbij enkele coaches je team begeleiden bij dit proces. Voordat we een offerte maken bespreken we eerst de doelstellingen van de teambuilding. Door het inzetten van diverse gerichte spelvormen kunnen we werken aan de doelstellingen die je zelf vooraf benoemd.

Deze workshops kunnen wij zowel overdag als in de avonduren voor je verzorgen.

Voor informatie bel 0492-381565 of [javascript protected email address] ons of gebruik het contactformulier.