Teambuilding Helmond

Zoek je een locatie voor teambuilding in omgeving Helmond? Dan moet je bij Kookstudio Culinair Centrum zijn. Wij hebben verschillende activiteiten voor teambuilding in de aanbieding. Je bij ons bijvoorbeeld een kookworkshop volgen. Je bereidt met je team of bedrijf een heerlijke maaltijd voor en zo leer je samen te werken en naar elkaar te luisteren. En natuurlijk is het ook gezellig. Uiteindelijk werk je met z’n allen naar een doel toe: een heerlijke maaltijd op tafel zetten. En als dat gelukt is, geeft dat een boost aan het groepsgevoel.

Voordelen teambuilding

Teambuilding betekent letterlijk het bouwen aan een team. Het is belangrijk om elkaar wat beter te leren kennen. Als je namelijk meer van elkaar af weet en je snapt wat de drijfveren van iemand zijn, kun je daar rekening mee houden. En als je rekening met elkaar kunt houden, zal de stress en frustratie zienderogen afnemen. Bij teambuilding draait het dan ook om samenwerken, vertrouwen, groepsdynamiek maar natuurlijk ook gezelligheid. Koken is een ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en om aan teambuilding te doen. In omgeving Helmond, Beek en Donk, Someren, Deurne en omgeving bieden wij de ideale kookworkshop aan voor grote groepen. We hebben in onze professioneel ingerichte kookstudio ruimte tot 100 personen. En onze ervaren koks begeleiden je deskundig tijdens het koken.

Aanvullend programma

Soms is er net iets meer nodig dan een kookworkshop om een team weer hecht te maken. Ook daar hebben wij een oplossing voor. Zo hebben wij ook een aanvullend programma in de aanbieding waarbij enkele coaches je team begeleiden bij dit proces. We spreken vooraf de doelstellingen van de teambuilding. Wat wil je bereiken?. We werken samen om deze doelstellingen te bereiken. Bijvoorbeeld door gerichte spelvormen in te zetten. Deze workshops kunnen wij zowel overdag als in de avonduren voor je verzorgen. Teambuilding in Helmond is nog nooit zo effectief geweest.

Over ons 

Wij zijn van oudsher een kookstudio waar kookworkshops worden gegeven. Maar je kunt bij Kookstudio Culinair Centrum ook terecht voor bedrijfsuitjes, bruiloften en teambuilding. In Helmond en omgeving zijn wij de ideale locatie voor dit soort activiteiten. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren samen met je bedrijf of afdeling. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.