Teambuilding Tilburg

Een activiteit voor teambuilding in omgeving Tilburg organiseren? Dan moet je bij Kookstudio Culinair Centrum zijn. Wij hebben verschillende teambuildingsactiviteiten zoals een kookworkshop. Tijdens het koken leer je immers goed samenwerken! Je bereidt gezamenlijk een uitgebreide maaltijd onder leiding van professionele koks. Je hebt samen een doel: een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Een mooi doel om samen naar toe te werken. Tijdens het koken is er genoeg ruimte om met elkaar te praten. Als de pannen van het vuur komen en de maaltijd gelukt is, gaan jullie deze gezamenlijk opeten. Een mooie afsluiting van een leerzame middag of avond.

Voordelen teambuilding

Samenwerken, vertrouwen en groepsdynamiek. Daar draait het voornamelijk om tijdens teambuilding. Maar in Tilburg telt natuurlijk ook gezelligheid. Het is de bedoeling dat jullie als team hechter worden en dat kan niet zonder dat er regelmatig gelachen wordt. Door samen te koken ben je op een ontspannen manier met elkaar bezig. Je hebt een gezamenlijk doel en wilt een goed eindresultaat neerzetten. En dat verbindt mensen met elkaar. De recepten zijn niet al te moeilijk en onze koks zorgen voor een goede begeleiding. Tijdens het koken heb je zeker ook genoeg tijd om samen een praatje te maken, iets te drinken en samen plezier te maken. Wil je aan teambuilding doen in Tilburg en omgeving? Neem dan eens contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

Aanvullend programma 

Soms is er niet veel nodig om een team nog beter te laten samenwerken. De collega’s zijn al goed op elkaar ingespeeld en kunnen zonder problemen gezamenlijk een maaltijd maken. Maar soms is er meer nodig om van een aantal medewerkers een hecht team te maken. Je kunt bij ons ook terecht voor een aanvullend programma waarbij enkele coaches je team begeleiden bij dit proces. Voordat we een offerte maken, bespreken we eerst de doelstellingen van de teambuilding. Wat wil je in Tilburg bereiken met je team? Door het inzetten van diverse gerichte spelvormen kunnen we werken aan de doelstellingen die je zelf vooraf benoemd. Het is mogelijk om deze workshop zowel ’s middags als ’s avonds te volgen.

Over ons

Wij zijn van oudsher een kookstudio waar kookworkshops worden gegeven. Maar je kunt bij Kookstudio Culinair Centrum ook terecht voor, bedrijfsuitjes, bruiloften en teambuilding. In Tilburg, Oirschot, Waalwijk, Valkenswaard en omgeving zijn wij de ideale locatie. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren samen met je bedrijf of afdeling. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.