Teambuilding Venlo

Op zoek naar een geschikte locatie voor teambuilding in omgeving Venlo? Dan moet je bij Kookstudio Culinair Centrum zijn. Je kunt bij ons terecht voor verschillende teambuildingsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop. Tijdens deze workshop bereid je met je team of bedrijf een heerlijke maaltijd en zo leer je samen te werken en naar elkaar te luisteren. Je werkt met z’n allen naar een doel toe: een heerlijke maaltijd op tafel zetten. En als dat gelukt is, geeft dat een boost aan het groepsgevoel. En als afsluiting ga je natuurlijk aan tafel om het bereide eten op te eten. Een mooie afsluiting van een gezellige en leerzame dag.

Voordelen teambuilding

De letterlijke vertaling van teambuilding is bouwen aan een team. Het is belangrijk voor een team of bedrijf om elkaar beter te leren kennen. Niet alleen als collega maar ook als mens. Als je namelijk weet wat de ander bezighoudt, dan kun je daar rekening mee houden. Je krijgt zo begrip voor elkaar. Bij teambuilding draait het dan ook om samenwerken, vertrouwen, groepsdynamiek maar natuurlijk ook gezelligheid. Deze aspecten komen eigenlijk allemaal samen als je gezamenlijk gaat koken. Je bent op een ontspannen manier met elkaar iets aan het doen. Tijdens het koken heb je zeker ook genoeg tijd om samen een praatje te maken, iets te drinken en samen plezier te maken. Wil je aan teambuilding doen in omgeving Venlo dan is een kookworkshop bij kookstudio Culinair Centrum zeker een goed idee. We hebben in onze professioneel ingerichte kookstudio ruimte tot 100 personen.

Aanvullend programma

Soms heb je aan een kookworkshop voldoende om een team weer hecht te maken. Maar ook als er bijvoorbeeld een afdeling gefuseerd is, kan een workshop het team dichter bij elkaar brengen. Soms is er meer nodig om van een aantal medewerkers een hecht team te maken. Zo hebben wijk ook een aanvullend programma in de aanbieding waarbij enkele coaches je team begeleiden bij dit proces. We spreken vooraf de doelstellingen van de teambuilding. Wat wil je bereiken?. Door het inzetten van diverse gerichte spelvormen kunnen we werken aan de doelstellingen die je zelf vooraf benoemd. Deze workshops kunnen wij zowel overdag als in de avonduren voor je verzorgen. Teambuilding in Venlo, Venray, Liessel, Boxmeer en omgeving is nog nooit zo effectief geweest.

Over ons

Wij zijn oorspronkelijk een kookstudio waar kookworkshops worden gegeven. Maar je kunt bij Kookstudio Culinair Centrum ook terecht voor, bedrijfsuitjes, bruiloften en teambuilding. In Venlo en omgeving zijn wij de ideale locatie. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren samen met je bedrijf of afdeling. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.