Teamdag Helmond of Eindhoven

Mag je een teamdag in de omgeving van Helmond of Eindhoven organiseren? Dat valt soms niet mee! Het is altijd weer een hele klus om ieder jaar een geschikte teamdag te organiseren waarbij iedereen plezier heeft en mee kan doen. Ook valt het niet mee om binnen het budget wat er is een leuke activiteit te organiseren.

Kookworkshop Helmond of Eindhoven.

Bij Culinair Centrum in Aarle-Rixtel sla je twee vliegen in een klap! Lekker samen actief bezig zijn in de keuken door je eigen maaltijd te koken en daarna samen genieten van een heerlijk diner! In onze ruime keukens kook je allemaal samen tegelijk een heerlijk diner. Ook voor degene die nog nooit hebben gekookt vinden we wel een passende taak... Onder het koken is er voldoende tijd om gezellig samen te kletsen en iets te drinken. Onze koks begeleiden het team tijdens het koken zodat het eten zeker smaakvol op tafel zal verschijnen. De borden worden mooi opgemaakt en door jullie zelf uitgeserveerd. En heb je er een moeiijke eter bij of mensen met een allergie of dieet, dan geef je dat gewoon aan ons door. Wij zorgen dan voor de juiste ingredienten ook voor deze gasten! De afwas mag je gelukkig laten staan, die nemen onze afwassers voor hun rekening!

Teamdag Helmond of Eindhoven

Wil je graag voorafgaand aan een kookworkshop in de omgeving van Helmond of Eindhoven een actief buitenprogramma zodat jullie een hele dag samen kunnen genieten? In samenwerking met diverse partners regelen wij graag een programma wat bij jullie past. Dit kan zowel een teamdag zijn die buiten en binnen plaats vindt, maar bij slecht weer hebben we ook diverse activiteiten die binnen gehouden kunnen worden. Een lunch of picknick tussendoor ook dat kan geregeld worden. Met een telefoontje regel je dus snel en vakkundig je teamdag waarbij aan alles wordt gedacht. Zo kun jij op die dag ook gewoon lekker meedoen.   

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden om je teamuitje met kookworkshop te verlengen.

Teamdag suggesties:

  • Spel: Wie is de beste mol of Escape in Aarle-Rixtel (op escape in de city)
  • Rondje Helmond met de fiets of solex rijden.
  • Een wandeling door Aarle-Rixtel en langs kasteel Croy eventueel onder leiding van een gids.
  • Bezoek aan het Van Gogh museum Vincentre in Nuenen.
  • Creatieve workshops zoals het beschilderen van een schaal.
  • Schilderen van een pizza
  • Klomp schilderen bij het Klompenschuurtje vanaf € 15,00
  • Wijnproeverij door van Eycks wijnkelders uit Helmond.

We maken graag een offerte op maat voor je. Het is mogelijk een afspraak te maken zodat we jullie wensen bij een kopje koffie eerst kunnen bespreken. Bel dan 0492-381565 voor het maken van een afspraak.