Teamuitje Den Bosch

Is jouw afdeling toe aan een teamuitje? In regio Den Bosch is Kookstudio Culinair Centrum de ideale locatie. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een leuke en leerzame kookworkshop volgen. Gezamenlijk koken heeft veel voordelen. Je leert elkaar op een andere en ongedwongen manier nog beter kennen. Tussen het koken door en onder het genot van een drankje heb je echt de tijd voor een praatje. En je leert goed samenwerken. Het teamuitje is geschikt voor kleine en grote groepen tot wel 100 personen.

Kookworkshop

Tijdens onze kookworkshop kook je gezamenlijk in onze keuken een heerlijk menu. Vooraf bespreken we het menu en we houden graag rekening met de wensen en voorkeuren van onze gasten. Koken kan iedereen, of je nu een beginnend kok bent of regelmatig achter de pannen staat. Iedereen kan meedoen en krijgt zijn eigen taak.  Wat je tijdens de workshop leert, kun je ook makkelijk thuis uitvoeren. De ingrediënten zijn overal te koop. Een kookworkshop volgen is een heel leuk teamuitje in Den Bosch, Uden, Veghel, Sint Oedenrode en omgeving. Zeker als je de gezamenlijk bereide maaltijd daarna met z’n allen mag opeten onder het genot van een drankje.

Aanvullende activiteiten

Wil je naast de kookworkshop nog iets actiefs of creatiefs doen tijdens je teamuitje? In Den Bosch en omgeving is de natuur prachtig. Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht. Houd je van competitie en uitdaging? Kies dan voor een buitenspel zoals Wie is de mol of Kraak de code. We hebben daarnaast ook nog creatieve workshops. Voor elk teamuitje in Den Bosch maken we een offerte op maat, passend bij je wensen en budget. Of je nu met een zeer grote of kleine groep bent, we kunnen altijd een passend teamuitje voor je organiseren.

Teamdag

Wil je een teamdag organiseren? Ook dan kunnen we je helpen. We werken samen met verschillende partners in de regio en kunnen zo een uitdagende teamdag voor je samen stellen. Met creatieve workshops, leuke spellen en sportieve opdrachten of een cursus over voeding. De mogelijkheden zijn zeer divers. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden of maak een afspraak.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is de toonaangevende kookstudio voor kookworkshops en teamuitjes in Den Bosch, Uden, Veghel, Sint Oedenrode en omgeving. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren. Maar we hebben ook een mooie feestzaal. Onze studio is ook zeer geschikt voor personeelsfeestjes, een bruiloft of een jubileum. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.