Teamuitje Eindhoven

Wil je een teamuitje organiseren in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Waalre of omgeving? Dan is Kookstudio Culinair Centrum de ideale locatie. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een leuke en leerzame kookworkshop volgen. Een actief teamuitje waar iedereen aan mee kan doen. Je leert elkaar op een andere en ongedwongen manier nog beter kennen. Tussen het koken door en onder het genot van een drankje heb je echt de tijd voor een praatje. Het teamuitje is geschikt voor kleine en grote groepen. We hebben ruimte voor meer dan 100 personen.

Kookworkshop

Tijdens een kookworkshop kook je gezamenlijk in onze keuken een heerlijk menu. Dit menu wordt uiteraard vooraf besproken. We houden graag rekening met de voorkeuren van de gasten. Zowel beginners als gevorderden kunnen uit de voeten met onze recepten. Ook thuis kun je het geleerde makkelijk in de praktijk brengen. Alle ingrediënten zijn overal te koop. Een kookworkshop volgen is een heel leuk teamuitje in Eindhoven en omgeving. En het allerleukste is natuurlijk na afloop gezamenlijk eten onder het genot van een glas wijn of bier.

Aanvullende activiteiten

Wil je naast de kookworkshop nog iets actiefs doen tijdens je teamuitje? In Eindhoven en omgeving is de natuur prachtig. Daarom kun je een mooie fietstocht maken. Wil je aan teambuilding doen? Kies dan voor een buitenspel zoals Wie is de mol of Kraak de code. Ook creatievelingen kunnen bij ons terecht. We hebben een creatieve workshop met verf of bloemen. Voor elk teamuitje in Eindhoven maken we een offerte op maat, passend bij je wensen en budget. Of je nu met een zeer grote of kleine groep bent, we kunnen altijd een passend teamuitje voor je organiseren.

Teamdag 

Heb je de taak gekregen om een hele teamdag te organiseren. Ook dan kunnen we je helpen. We werken samen met verschillende partners in de regio en kunnen zo een uitdagende teamdag voor je samen stellen. Met creatieve workshops, leuke spellen en sportieve opdrachten of een cursus over voeding. De mogelijkheden zijn zeer divers. We kunnen een complete teamdag voor je regelen. Aan alles wordt gedacht.

Over ons 

Kookstudio Culinair Centrum is de toonaangevende kookstudio voor kookworkshops en teamuitjes in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Waalre en omgeving. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren. Onze studio is ook zeer geschikt voor personeelsfeestjes, een bruiloft of een jubileum. Van jong tot oud kan bij ons actief meedoen. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.