Teamuitje Helmond

Op zoek naar een leuk teamuitje in Helmond, Beek en Donk, Someren, Deurne en omgeving? Kookstudio Culinair Centrum heeft de leukste teamuitjes in de aanbieding. Ga bijvoorbeeld samen aan de slag tijdens een kookworkshop. Een ideale activiteit voor teambuilding. Samen koken is niet alleen gezellig, je leert elkaar ook op een andere manier kennen. En je hebt eindelijk eens echt tijd om te praten met je collega’s. Wij hebben een professioneel ingerichte keuken en onze koks begeleiden je tijdens het bereiden van de maaltijd. En na afloop gaan jullie natuurlijk met z’n allen aan tafel om de bereide maaltijd op te eten. Een kookworkshop is een teamuitje in Helmond waar nog lang over nagepraat zal worden.

Kookworkshop

Iedereen kan koken, of je nu een beginner bent of meer gevorderd in de keuken. Onze koks geven je tips en trucs en je krijgt na afloop de recepten mee naar huis. In onze goed ingerichte keuken hebben we ruimte voor kleine maar ook grote groepen. Tot wel 100 mensen kunnen we ontvangen. Met een grote groep koken betekent goed samenwerken, naar elkaar luisteren en goed leiding geven. Een ideale bezigheid voor een teamuitje. In omgeving Helmond moet je dan bij ons zijn. Maak samen een streekmenu of ga aan de slag met een Italiaans menu. We houden rekening met de voorkeuren en wensen van onze gasten. Uiteraard wordt vooraf het menu besproken.

Aanvullende activiteiten

Het is ook mogelijk om de kookworkshop te combineren met andere activiteiten. Ga je voor creatieve of sportieve activiteiten tijdens je teamuitje? In Helmond en omgeving is genoeg te beleven. Maak een mooie fietstocht door de prachtige natuur. Of houd je meer van een uitdaging? Ga dan voor een buitenspel zoals Wie is de mol of Kraak de code. Zo leer je goed samenwerken en elkaar nog beter kennen. Ook als je creatief bent, hebben we verschillende workshops in de aanbieding. We maken een passende offerte voor jouw teamuitje in Helmond.

Teamdag

Wil je er een teamdag van maken? Ook dat is mogelijk. We werken samen met verschillende partners in de regio en kunnen zo een uitdagende teamdag voor je samen stellen. Met sport en spel of creatieve workshops. Maar ook een lezing hoort tot de mogelijkheid. We denken graag met je mee over een leuke en interessante invulling. Informeer voor de mogelijkheden.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is een bekende kookstudio voor kookworkshops en een teamuitje in Helmond, Beek en Donk, Someren, Deurne en omgeving. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren. Onze studio is ook zeer geschikt voor personeelsfeestjes, een bruiloft of een jubileum. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.