Teamuitje Tilburg

Op zoek naar een locatie voor een teamuitje in Tilburg, Oirschot, Waalwijk, Valkenswaard of omgeving? Kookstudio Culinair Centrum is hier zeer geschikt voor. Of je nu een creatief of culinair teamuitje wilt organiseren, je kunt bij ons terecht. Volg bijvoorbeeld een leerzame en lekkere kookworkshop in onze professioneel ingericht kookstudio. Je leert elkaar tijdens het koken op een ongedwongen manier nog beter kennen. Ga eens echt in gesprek met je collega. Werk eens op een andere manier samen. Het kan zeer waardevol zijn. Het teamuitje is geschikt voor kleine en grote groepen. We hebben ruimte voor meer dan 100 personen.

Kookworkshop

Bereid tijdens onze kookworkshop gezamenlijk een heerlijke maaltijd. Maak bijvoorbeeld een streekmenu of leer Italiaans koken. Vooraf bespreken we uiteraard de wensen en voorkeuren van de deelnemers. Zowel beginners als gevorderden kunnen uit te voeten met onze recepten. Je wordt begeleid door professionele koks die je de fijne kneepjes leren zodat je ook thuis het geleerde makkelijk in de praktijk kunt brengen. De gebruikte ingrediënten zijn overal te koop. Een kookworkshop volgen is een heel leuk teamuitje in Tilburg en omgeving. En na afloop wordt de maaltijd natuurlijk gezamenlijk opgegeten.

Aanvullende activiteiten

Wil je naast de kookworkshop nog iets actiefs of creatiefs doen tijdens je teamuitje? In Tilburg en omgeving is genoeg te doen. Maak met z’n allen bijvoorbeeld een mooie fietstocht. Of wil je aan teambuilding doen? Ga dan voor een buitenspel zoals Wie is de mol of Kraak de code. Zo leer je goed samenwerken en elkaar op een andere manier kennen. Ook als je creatief bent, hebben we verschillende workshops in de aanbieding. We maken een passende offerte voor jouw teamuitje in Tilburg. Of je nu met een zeer grote of kleine groep komt.

Teamdag

Wil je een hele teamdag organiseren voor je afdeling of collega’s? We werken samen met verschillende partners in de regio en kunnen zo een uitdagende teamdag voor je samen stellen. Helemaal gericht op jouw wensen. Met creatieve workshops, leuke spellen en sportieve opdrachten of een cursus over voeding. We denken graag met je mee over een leuke en interessante invulling. Aan alles wordt gedacht voor een complete dag uit.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is een bekende en populaire kookstudio voor kookworkshops en een teamuitje in Tilburg, Oirschot, Waalwijk, Valkenswaard of omgeving. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren. Onze studio is ook zeer geschikt voor personeelsfeestjes, een bruiloft of een jubileum. Iedereen kan bij ons actief meedoen. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.