Teamuitje Venlo

Wil je een teamuitje organiseren in Venlo, Venray, Liessel, Boxmeer of omgeving? Dan moet je bij Kookstudio Culinair Centrum zijn. Bij ons kun je verschillende soorten teamuitjes boeken. Ga bijvoorbeeld samen aan de slag tijdens een kookworkshop. Goed voor de teambuilding en je leert elkaar op een andere manier kennen. Tijdens het koken heb je tijd om eens echt met je collega te praten. In onze professioneel ingerichte keuken leer je daarnaast een heerlijk menu te bereiden. Om dat later gezamenlijk op te eten onder het genot van een drankje. Kortom, een teamuitje in omgeving Venlo waar nog lang over nagepraat zal worden.

Kookworkshop

Koken kan iedereen. Met een grote groep koken betekent goed samenwerken, naar elkaar luisteren en goed leiding geven. Een ideale bezigheid voor een teamuitje. In omgeving Venlo hebben wij de ideale kookstudio voor dit soort gelegenheden. Onze keuken biedt ruimte aan kleine en grote groepen tot wel 100 personen. Maak samen een streekmenu of ga aan de slag met een Italiaans menu. We houden rekening met de voorkeuren en wensen van onze gasten. Je wordt begeleid door professionele koks die je de fijne kneepjes leren zodat je ook thuis het geleerde makkelijk in de praktijk kunt brengen. De gebruikte ingrediënten zijn overal te koop. Een kookworkshop volgen is een heel leuk teamuitje. En in Venlo moet je dan bij kookstudio Culinair Centrum zijn.

Aanvullende activiteiten

Wil je de kookworkshop combineren met andere activiteiten? Dat is ook mogelijk. Ga je voor creatieve of sportieve activiteiten tijdens je teamuitje? In Venlo en omgeving is genoeg te doen. Stap bijvoorbeeld met z’n allen op de fiets voor een mooie tocht door de prachtige natuur. Of wil je aan teambuilding doen? Ga dan voor een buitenspel zoals Wie is de mol of Kraak de code. Zo leer je goed samenwerken. Ook als je creatief bent, hebben we verschillende workshops in de aanbieding. We maken een passende offerte voor jouw teamuitje in Venlo. En natuurlijk staan jouw wensen centraal.

Teamdag

Wil je een hele teamdag organiseren voor je afdeling? Ook dat is mogelijk. We werken samen met verschillende partners in de regio en kunnen zo een uitdagende teamdag voor je samen stellen. We denken graag met je mee over een leuke en interessante invulling. Informeer voor de mogelijkheden.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is een bekende kookstudio voor kookworkshops en een teamuitje in Venlo, Venray, Liessel, Boxmeer en omgeving. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren. Onze studio is ook zeer geschikt voor personeelsfeestjes, een bruiloft of een jubileum. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.