Turkse kookworkshop
Een Turkse kookworkshop tapas in Brabant voor 2 personen volg je Aarle-Rixtel. Turkije staat bekend om overheerlijk eten met natuurlijke ingredienten en heerlijke kruiden.
De Turkse kookworkshop wordt gegeven door Gulnur van Pure Food and Pure Taste. De basis van haar recepten bestaat uit pure ingrediënten en ambachtelijke producten die zij kent uit haar jeugd. Olijven uit de boomgaard van opa, gedroogde vijgen van oma, papa's olijfolie en mama's granaatappelazijn. Deze producten zijn heel speciaal, biologisch en lekker!
De turkse kookworkshop tapas
Tijdens de Turkse kookworkshop worden verse producten uit eigen omgeving gebruikt voor zover mogelijk. Schapenvlees, kaas, peulvruchten, vis en zeevruchten. Dit zijn de meest voorkomende bestanddelen en de kleine hapjes die daarvan worden gemaakt als metgezel van een goed glas wijn of andere hartversterker worden goed gewaardeerd vanwege de pure, simpele kwaliteit en versheid. Wij koken samen diverse hapjes die we daarna gezamenlijk opeten aan tafel.
U kunt deze kookworkshop alleen volgen of met 2, 4 of meer personen.
Datum: maandag 20-03-2017 van 18.00 uur tot 22.30 uur
Prijs: € 59,50 inclusief tafelwater en consumpties.
Inschrijven kan eenvoudig door het sturen van een of door het contactformulier te gebruiken.