Vergaderen omgeving Helmond

Vergaderarrangement

Een vergaderarrangement in de omgeving van Helmond of Eindhoven reserveer je heel centraal in Aarle-Rixtel op slechts 15 minuten van Eindhoven. Culinair Centrum beschikt over twee mooie ruimtes die zeer geschikt zijn voor het houden van:

  • Vergaderingen;
  • Trainingen;
  • Productpresentaties;
  • Recepties.

Locatie huren?

Als je gebruikt maakt van onze locatie voor vergaderarrangementen beschik je met je groep over de hele locatie. Er zijn op het moment dat je er bent met je groep geen andere gasten. De keukens zijn zodanig afgeschermd dat je ze niet ziet tijdens de vergadering of meeting. Beide ruimtes zijn dan te gebruiken voor een vergadering of training. Bij een kleine groep kunnen we de grote ruimte zo aankleden zodat deze kleiner lijkt als dat nodig is. Je hebt zeker niet het idee dat je in een kookstudio bent. Onze ruimtes zijn mooi sfeervol en modern ingericht met aparte keukens en aparte ruimtes die gebruikt worden als restaurant maar ook als vergaderzaal.

Je kunt voor een hele of halve dag een vergaderarrangement reserveren. Uiteraard is het mogelijk om na afloop een kookworkshop te volgen. Maar dat kan ook een diner, een receptie, een feest of een eenvoudige borrel zijn voor je gasten.
Onze ruimtes zijn voorzien van WIFI. We beschikken over een beamer en een flipover die gratis te gebruiken zijn voor eventuele presentaties.

Ontbijt of lunch

Wil je graag een hele dag vergaderen? Je ontbijt of lunch verzorgen wij graag voor je. Dat kan gezond met veel brainfood, zoals volkorenbrood of gezonde salades, maar ook een lunch met diverse gesorteerde luxe broodjes en een snack behoort tot de mogelijkheden.

Ook verwennen wij je graag gedurende de dag met verschillende lekkere hapjes, zoals huisgemaakte muffins, een boeren appelcake of heerlijke borrelhapjes na de vergadering of training.

Bereikbaarheid

Onze locatie ligt midden in het dorp Aarle-Rixtel onder de rook van Helmond en Eindhoven. We zijn goed bereikbaar vanaf de A50 of de A2. Op je route naar onze locatie rijd je landelijk door een aantal dorpjes in de omgeving. De rit naar ons bezorgt je daardoor direct een rustig gevoel waardoor een vergadering of training veel beter en zonder stress zal verlopen. Het is fijn om tijdens de lunch een wandeling te maken door de weilanden of het dorpje. Parkeren kan bij ons gratis voor de deur. 

Afsluiten met borrel of?

Na afloop van je vergadering of training is het goed toeven in onze bar voor een gezamenlijk borrel voordat iedereen weer huiswaarts keert. Uiteraard kun je de vergadering afsluiten met een kookworkshop. Teambuilding bij uitstek! Als je een uurtje voorafgaand aan een kookworkshop wilt vergaderen staat de ruimte geheel gratis tot je beschikking.

Dit zeggen onze gasten

Voldaan en opgewekt hebben we beide happenings afgerond, mede dankzij Dorothé en haar staff, die ons met een aangename mix van persoonlijke aandacht en gepaste afstand op de juiste momenten, op alle gewenste manieren ondersteund hebben. Van beamer en flipovers, aangename stoelen om de hele dag in te kunnen zitten tot drankjes en hapjes tussendoor, van lekkere lunch tot een diner op maat. In een sfeervolle industriële en tegelijkertijd ‘warme’ ruimte hebben we onze visie en elkaars jaarplannen voor volgend jaar op elkaar afgestemd, met een mooi uitzicht op de herfstachtige natuur en onder het genot van huisgemaakte lekkernijen.