Vergaderlocatie Den Bosch

Vergaderen buiten de deur op een mooie vergaderlocatie? In de regio Den Bosch is Culinair Centrum in Aarle-Rixtel ideaal om te vergaderen. Maar ook als je een training of presentatie wilt geven of aan teambuilding wilt doen, kun je bij ons terecht. Bij ons kan het in een inspirerende omgeving. Wij hebben twee ruimtes tot onze beschikking die ideaal zijn om een vergadering te houden. Ons vergaderarrangement is voor een hele maar ook een halve dag te boeken.

Voordelen

Vergaderen op een externe locatie heeft veel voordelen. Het zorgt voor nieuwe inspiratie en je kunt met je team of afdeling ongestoord vergaderen zonder steeds gestoord te worden. Doordat je investeert in een vergadering buiten de deur weet je team dat het om een belangrijke bespreking gaat. Iedereen is goed voorbereid en er wordt minder afgezegd. Daarnaast zijn er op een speciale vergaderlocatie vaak alle benodigdheden beschikbaar zoals een beamer, wifi, flip-over en nog meer dingen. Door een activiteit aan een vergadering te koppelen, leer je elkaar beter kennen. De vergadering wordt actiever en de samenwerking wordt beter. Al deze voordelen vind je bij onze vergaderlocatie. Wij hebben alles in huis om van je vergadering een succes te maken. Volg na afloop bijvoorbeeld een inspirerende kookworkshop.

De locatie

Onze vergaderlocatie in de regio Den Bosch is voorzien van alle benodigdheden om je vergadering inspirerend te maken. De vergaderruimtes zijn tijdens het vergaderarrangement alleen toegankelijk voor mensen van je eigen bedrijf of afdeling. En als dat nodig is kunnen we bij kleine groepen de ruimte zo aankleden dat deze kleiner lijkt. Na afloop van je vergadering of training kun in onze bar gezamenlijk een borrel drinken. Of volg een kookworkshop in onze kookstudio.

Ontbijt of lunch

Onze vergaderlocatie is voor een hele dag af te huren. Dan moet er tussendoor natuurlijk ook gegeten worden. Wij verzorgen graag een heerlijk ontbijt of lunch. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor brainfood zoals volkoren brood en verschillende salades Ook serveren wij gedurende de dag verschillende lekkere hapjes als je dat wenst. Als je wilt weten wat er mogelijk is op onze vergaderlocatie in de regio Den Bosch, maak dan een afspraak.

Centraal gelegen

Onze vergaderlocatie ligt vlakbij Den Bosch, Uden, Veghel en Sint Oedenrode en is makkelijk bereikbaar via de A50 of A2. De omgeving is prachtig dus je kunt in de pauze een mooie wandeling maken door de natuur. Parkeren kan bij ons gratis voor de deur. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.