Vergaderlocatie Eindhoven

Op zoek naar een centraal gelegen vergaderlocatie in omgeving Eindhoven, Geldrop, Nuenen en Waalre? Culinair Centrum in Aarle-Rixtel beschikt over twee mooie ruimtes die geschikt zijn voor het houden van vergaderingen, trainingen, productpresentaties en recepties. Je kunt voor een hele of halve dag een vergaderarrangement reserveren. Het is ook mogelijk om na afloop bijvoorbeeld een kookworkshop te volgen. Maar je kunt de dag ook afsluiten met een diner, receptie, een feest of borrel.

De locatie 

Onze vergaderlocatie in de regio Eindhoven is voorzien van alle gemakken. Onze ruimtes zijn uiteraard voorzien van wifi. Maar we hebben ook een beamer en een flip-over waar je gebruik van kunt maken tijdens presentaties. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je gebruik maakt van een van onze vergaderarrangementen, beschik je met je bedrijf of afdeling over de hele locatie. Er zijn geen andere gasten in de ruimte. Culinair Centrum is van oudsher een kookstudio maar de keukens zijn zodanig afgeschermd dat je ze niet ziet tijdens een vergadering of training. Je hebt zeker niet het idee dat je in een kookstudio bent. Onze ruimtes zijn mooi sfeervol en modern ingericht met aparte keukens en aparte ruimtes die gebruikt worden als restaurant maar ook als vergaderzaal. Bij een kleine groep kunnen we de grote ruimte zo aankleden zodat deze kleiner lijkt als dat nodig is. Na afloop van je vergadering of training is het goed toeven in onze bar voor een gezamenlijk borrel voordat iedereen weer huiswaarts keert.

Ontbijt of lunch

Wil je de dag zo efficiënt mogelijk gebruiken en de hele dag vergaderen? Wij verzorgen graag een ontbijt of lunch voor je op onze vergaderlocatie in de regio Eindhoven. Je kunt voor gezond kiezen met veel zogenoemd brainfood zoals volkorenbrood en gezonde salades. Maar ook een lunch met diverse gesorteerde luxe broodjes en een snack behoort tot de mogelijkheden. Ook verwennen wij je graag gedurende de dag met verschillende lekkere hapjes, zoals huisgemaakte muffins, een appelcake of heerlijke borrelhapjes na de vergadering of training.

Centraal gelegen

Onze vergaderlocatie ligt vlakbij Eindhoven, Geldrop, Nuenen en Waalre en omgeving en is daardoor makkelijk bereikbaar. Vanaf de A50 of A2 maar je kunt ook kiezen voor een landelijke rit door een aantal dorpjes in de omgeving. Dan kom je onderweg al tot rust en kun je zonder stress aan de vergadering beginnen. En nog een voordeel, parkeren kan bij ons gratis voor de deur. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.