Vergaderlocatie Helmond

Wil je extern vergaderen en zoek je een goede vergaderlocatie in Helmond en omgeving? Culinair Centrum in Aarle-Rixtel is dan zeer geschikt. We hebben twee ruimtes die ideaal zijn voor het houden van vergaderingen, trainingen, productpresentaties maar ook recepties. Jaarstukken bespreken of doelen stellen voor het komende jaar met je team of bedrijf? Bij ons kan het in een inspirerende omgeving. Ons vergaderarrangement is voor een hele maar ook een halve dag te boeken. Voor de ideale vergaderlocatie in de regio Helmond moet je bij ons zijn.

Voordelen

We vergaderen wat af in ons leven, vooral tijdens ons werk. Het kan een voordeel zijn om eens buiten de deur te vergaderen. Het zorgt niet alleen voor nieuwe inspiratie maar heeft nog meer voordelen. Je kunt met je team of afdeling ongestoord vergaderen zonder gestoord te worden. Doordat je investeert in een vergadering op een externe locatie weet je team dat het om een belangrijke vergadering gaat. Er wordt minder snel afgezegd en iedereen is goed voorbereid. Een andere vergaderlocatie werkt ook vaak inspirerend en er zijn allerlei vergaderbenodigdheden aanwezig zoals een beamer of een flip-over. Door een activiteit aan een vergadering te koppelen, leer je elkaar beter kennen. De vergadering wordt actiever en iedereen werkt beter samen. Al deze voordelen vind je bij onze vergaderlocatie. Wij hebben alles in huis om van je vergadering een succes te maken. Volg na afloop bijvoorbeeld een inspirerende kookworkshop.

De locatie

Onze vergaderlocatie is voorzien van alle benodigdheden zoals wifi, een beamer en een flip-over. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De vergaderruimtes zijn tijdens het vergaderarrangement alleen toegankelijk voor mensen van je eigen bedrijf of afdeling. Bij een kleine groep kunnen we de grote ruimte kleiner maken als dat nodig is. Na afloop van je vergadering of training kun in onze bar gezamenlijk een borrel drinken. Of volg een kookworkshop in onze kookstudio.

Ontbijt of lunch

Onze vergaderlocatie in de regio Helmond is voor een hele dag af te huren. Dan moet er tussendoor natuurlijk ook gegeten worden. Wij verzorgen graag een ontbijt of lunch. Ook serveren wij gedurende de dag verschillende lekkere hapjes als je dat wenst. Als je wilt weten wat er mogelijk is, maak dan een afspraak.

Centraal gelegen

Onze vergaderlocatie ligt vlakbij Helmond, Beek en Donk, Someren en Deurne en is makkelijk bereikbaar. Of je nu vanaf de A50 of A2 komt of kiest voor een landelijke en mooie route door dorpjes in de omgeving. Parkeren kan bij ons gratis voor de deur. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.