Vergaderlocatie Tilburg

Op zoek naar een makkelijk te bereiken vergaderlocatie in omgeving Tilburg? Culinair Centrum in Aarle-Rixtel heeft twee ruimtes die geschikt zijn voor het houden van vergaderingen, trainingen, productpresentaties en recepties. Bespreek in een fijne sfeer de visie van je bedrijf of de jaarplannen. Ons vergaderarrangement is voor een hele maar ook een halve dag te boeken. Klaar met vergaderen? Volg dan met z’n allen een kookworkshop. Dat is goed voor de teambuilding. Maar je kunt de dag ook afsluiten met een diner, receptie, een feest of borrel. Informeer naar de verschillende mogelijkheden bij onze vergaderlocatie in de regio Tilburg.

De locatie

Onze vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken zoals wifi, een beamer en een flip-over. Hier kunnen jullie gratis gebruik van maken. Als je gebruikt maakt van een van onze vergaderarrangementen, beschik je met je bedrijf of afdeling over de hele locatie. Er zijn geen andere gasten in de ruimte aanwezig. De keukens van onze kookstudio zijn zodanig afgeschermd dat je ze niet ziet tijdens een vergadering of training. Onze ruimtes zijn mooi sfeervol en modern ingericht met aparte keukens en aparte ruimtes die gebruikt worden als restaurant maar ook als een compleet ingerichte vergaderzaal. Bij een kleine groep kunnen we de grote ruimte zo aankleden zodat deze kleiner lijkt. Na afloop van je vergadering of training is kun je in onze bar terecht voor een gezamenlijk borrel. Daarna kan iedereen met een voldaan gevoel weer naar huis gaan.

Ontbijt of lunch

Wil je de hele dag gebruik maken van onze vergaderlocatie in omgeving Tilburg, Oirschot, Waalwijk en Valkenswaard? Bij ons is het ook mogelijk om een ontbijt of lunch bij te boeken. Kies je voor een gezonde lunch met veel zogenoemd brainfood zoals volkorenbrood en gezonde salades? Of ga je voor een lunch met diverse gesorteerde luxe broodjes en een snack? Het is allemaal mogelijk. Ook serveren wij gedurende de dag verschillende lekkere hapjes, zoals huisgemaakte muffins, een appelcake of heerlijke borrelhapjes na de vergadering of training. We bespreken graag wat er allemaal mogelijk is.

Centraal gelegen

Onze vergaderlocatie ligt vlakbij Tilburg, Eindhoven, Oirschot, Waalwijk en Valkenswaard en is makkelijk bereikbaar en daardoor erg geliefd. Of je nu vanaf de A50 of A2 komt of kiest voor een landelijke en mooie route door een aantal dorpjes in de omgeving. Dat laatste heeft als voordeel dat je al in de auto tot rust komt en fris aan de vergadering kunt beginnen. En nog een voordeel, parkeren kan bij ons gratis voor de deur. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.