Vergaderlocatie Venlo

Wil je buiten de deur vergaderen en ben je op zoek naar de ideale vergaderlocatie in de regio Venlo? Culinair Centrum in Aarle-Rixtel heeft twee ruimtes die geschikt zijn voor het houden van vergaderingen, trainingen, productpresentaties en recepties. Bespreek in een goede sfeer de doelen voor de komende periode. Ons vergaderarrangement is voor een hele maar ook een halve dag te boeken. Informeer naar de verschillende mogelijkheden bij onze vergaderlocatie in de regio Venlo.

Voordelen

Vergaderen buiten de deur lijkt omslachtig en onnodig duur maar heeft veel voordelen. Je kunt met je team of afdeling ongestoord vergaderen zonder dat er iemand binnenloopt met een vraag. Doordat je investeert in een vergadering op een externe locatie geef je direct een bepaalde lading en prioriteit aan de onderwerpen die op de agenda staan. Een vergaderlocatie werkt daarnaast vaak inspirerend en er zijn allerlei vergaderbenodigdheden aanwezig zoals een beamer of een flip-over. Door een activiteit aan een vergadering te koppelen verandert de groepsdynamiek. Je leert elkaar beter kennen waardoor een vergadering actiever wordt en de samenwerking wordt bevorderd. Al deze voordelen vind je bij onze vergaderlocatie. Volg na afloop bijvoorbeeld een inspirerende kookworkshop. Goed voor de teambuilding!

De locatie

Onze vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken zoals wifi, een beamer en een flip-over. Hier kunnen jullie gratis gebruik van maken. Als je gebruik maakt van een van onze vergaderarrangementen, beschik je met je bedrijf of afdeling over de hele locatie. Bij een kleine groep kunnen we de grote ruimte zo aankleden zodat deze kleiner lijkt als dat nodig is. Na afloop van je vergadering of training kun je in onze bar terecht voor een gezamenlijk borrel. Of volg een kookworkshop in onze kookstudio en eet na afloop de bereide gerechten gezamenlijk op.

Ontbijt of lunch

Als je de hele dag gebruik maakt van onze vergaderlocatie in de regio Venlo kunnen we ook voor een ontbijt of lunch zorgen. Ook serveren wij gedurende de dag verschillende lekkere hapjes, zoals huisgemaakte muffins, een appelcake of heerlijke borrelhapjes na de vergadering of training. Als je wilt weten wat er mogelijk is, maak dan een afspraak.

Centraal gelegen

Onze vergaderlocatie ligt vlakbij Venlo, Venray, Liessel en Boxmeer en is makkelijk bereikbaar. Of je nu vanaf de A50 of A2  komt of kiest voor een landelijke en mooie route door een aantal dorpjes in de omgeving. Parkeren kan bij ons gratis voor de deur. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.