Verjaardag

Een kookworkshop volgen kan bij iedere gelegenheid en wordt vanzelf een feestje als je met je familie of vrienden bent.

Of je nu 30, 40 of 80 jaar wordt, lekker samen koken en eten staat garant voor een avondvullend programma vol gezelligheid, waarbij iedereen van jong tot oud mee kan doen.

Kinderen geen bezwaar

Tijdens een kookworkshop voor een verjaardag ben je meestal met je hele familie bij elkaar. Dat betekent soms dat kleine kinderen maar ook opa en oma erbij zullen zijn. In onze kookstudio is dat heel gewoon. Tijdens de kookworkshop kunnen de kinderen mee doen als ze willen maar ook lekker in een hoekje spelen met hun meegebrachte speelgoed. Ook opa of oma kunnen mee het eten koken. Extra leuk als zij door de allerjongsten worden bijgestaan met het schillen van de aardappels of het snijden van het vlees.... Zijn er gasten in het gezelschap die slecht ter been zijn, dan mogen die uiteraard ook lekker blijven zitten en genieten van alle mensen om hen heen.

Wat staat er op het menu?

Vooraf bij de reservering bespreken we de verschillende menusuggesties. Kijk hier voor een aantal van deze menusuggesties. Uiteraard zijn dit slechts suggesties! We maken graag een voorstel voor een menu wat iedereen lekker vindt of het nu een culinair menu mag zijn of een streekmenu met de klassiekers van weleer.

Prijzen

De prijzen van onze kookworkshops zijn inclusief onbeperkt consumpties. Wel zo makkelijk, want dan weet je vooraf percies waar je financieel aan toe bent. Voor groepen tot 15 personen zijn de consumpties inclusief voor 4 uur. Voor groepen groter dan 15 personen gaan we uit van een prijs inclusief consumpties voor 5 uur. Hier vind je de prijzen voor de verschillende menu's

Tijdsduur

Een kookworkshop duurt bij een groep tot 15 personen ongeveer 4 uur en bij grotere groepen meestal 5 uur. Bij binnenkomst verwelkomen we onze gasten met een drankje. Na een half uurtje gaan jullie allemaal samen aan de slag in de keuken. Na ongeveer 2 uur is de mis-en place klaar en gaan jullie aan tafel. Jullie serveren zelf je eigen gerechten uit. De afwas mag je laten staan! We sluiten na het dessert af met een heerlijk kopje koffie of thee.

Vraag offerte aan

 

Feestlocatie

Onze locatie is ook zeer geschikt voor het vieren van een feest met een DJ of orkest. Dus ook als je helemaal geen zin hebt om samen te koken tijdens een kookworkshop, ben je van harte welkom op onze locatie. 

Gastronomie

Bij een verjaardagsfeest wil je misschien gewoon lekker samen eten met de hele familie. Een buffet, walking diner of luxe 5-gangen diner met bijpassende wijnen behoren ook tot de mogelijkheden. De koks van Culinair Centrum bereiden graag hapjes of een heel diner voor jullie. Wij beschikken over enkele prachtige keramische barbecues van Big Green Egg en Primogrill en verzorgen dus ook graag een bbq buffet.

Wij zitten vol ideeën maar luisteren ook graag naar jullie wensen.

Vraag offerte aan

verjaardag-vieren-laarbeek-culinair-centrum

Prijzen feestavond

  • Feestavond inclusief borrelgarnituur € 24,50 per persoon
  • Luxe borrelgarnituur € 8,50 per persoon
  • Buffet vanaf € 21,50 per persoon
  • Barbecue buffet vanaf € 22,50 per persoon
  • Walking diner vanaf € 26,00 per persoon
  • Diners vanaf € 28,00 per persoon
  • Afkoop drank € 21,00 per persoon voor 5 uur. (inclusief likeuren en diverse streekbieren).

Deze prijzen gelden vanaf 20 personen.

Vraag offerte aan

Vraag nu een offerte aan

Wil je een offerte ontvangen voor een kookworkshop of een feestavond, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan binnen een dag een offerte per mail.