Verjaardag

Een kookworkshop volgen kan bij iedere gelegenheid en wordt vanzelf een feestje als je met je familie of vrienden bent.

Of je nu 30, 40 of 80 jaar wordt, lekker samen koken en eten staat garant voor een avondvullend programma vol gezelligheid, waarbij iedereen van jong tot oud mee kan doen.

Kinderen geen bezwaar

Tijdens een kookworkshop voor een verjaardag ben je meestal met je hele familie bij elkaar. Dat betekent soms dat kleine kinderen maar ook opa en oma erbij zullen zijn. In onze kookstudio is dat heel gewoon. Tijdens de kookworkshop kunnen de kinderen mee doen als ze willen maar ook lekker in een hoekje spelen met hun meegebrachte speelgoed. Ook opa of oma kunnen mee het eten koken. Extra leuk als zij door de allerjongsten worden bijgestaan met het schillen van de aardappels of het snijden van het vlees.... Zijn er gasten in het gezelschap die slecht ter been zijn, dan mogen die uiteraard ook lekker blijven zitten en genieten van alle mensen om hen heen.

Wat staat er op het menu?

Vooraf bij de reservering bespreken we de verschillende menusuggesties. Kijk hier voor onze menusuggesties. Uiteraard zijn dit slechts suggesties! We maken graag een voorstel voor een menu wat iedereen lekker vindt of het nu een culinair menu mag zijn of een streekmenu met de klassiekers van weleer.

Prijzen

De prijzen van onze kookworkshops zijn inclusief onbeperkt consumpties. Wel zo makkelijk, want dan weet je vooraf percies waar je financieel aan toe bent. Voor groepen tot 15 personen zijn de consumpties inclusief voor 4 uur. Voor groepen groter dan 15 personen gaan we uit van een prijs inclusief consumpties voor 5 uur. Hier vind je de prijzen voor de verschillende menu's

Tijdsduur

Een kookworkshop duurt bij een groep tot 15 personen ongeveer 4 uur en bij grotere groepen meestal 5 uur. Bij binnenkomst verwelkomen we onze gasten met een drankje. Na een half uurtje gaan jullie allemaal samen aan de slag in de keuken. Na ongeveer 2 uur is de mis-en place klaar en gaan jullie aan tafel. Jullie serveren zelf je eigen gerechten uit. De afwas mag je laten staan! We sluiten na het dessert af met een heerlijk kopje koffie of thee.

 

Feestmiddag 15 jaar samen

Je keuken, die overloopt in een gezellige eet- en verblijfsruimte is brandschoon zonder etensgeuren! Het eten was voortreffelijk, en mooi om te zien. Vakkundige en geduldige koks die iedereen op weg hebben geholpen. De gasten hadden de leeftijd van 1 tot 80+ en iedereen was bezig en had tijd om nog her en der een praatje te maken. Chapeau dat je het op zo'n prettige manier voor elkaar kreeg!
Mies en Arie

Feestavond met DJ en BBQ buffet

Vanavond genoten van een geweldig feest met een DJ en een BBQ buffet bij Culinair Centrum ter gelegenheid van onze 30e verjaardag!! Onbezorgd feest gevierd met voldoende drank en verrassende gerechten van de Big Green Egg en Primogrill barbecue. Ik zou het iedereen aanraden! Nogmaals hartelijk dank!
Martijn en Kim

Bruiloft met culinair 4-gangen diner

Wij hebben onze bruiloft met een uitgebreid diner samen met onze gasten gevierd bij Culinair Centrum. Iedereen heeft genoten van de sfeervolle locatie waar alles kon. Zelfs de jongste gasten voelden zich prima thuis. Voor hen had de kok een speciaal kindermenu gekookt.
Sanne en Daan