Menu juni Culinair Centrum
Voor alle gasten die niet van verrassingen houden....
Omdat het komend weekend ons laatste weekend is met dit menu, mag ik het nu wel verklappen.
Verrassingsmenu juni
Amuse:
Bieftartaar met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
&
Gerookte forelmousse met wakame salade
Voorgerecht
Gemarineerde en gerookte zalm met een dressing van mierikswortel mayonaise
Tussengerecht
Bloemkoolsoep met Hollandse garnaaltjes
Hoofdgerecht
Diamanthaas met piccalillysaus
aardappelquiche, zoete aardappelmousseline en groenten van het seizoen
Dessert
Aardbeienmousse, chocolademousse
&
merengue, vanille roomijs met basilicumsuiker
&
Gerookte forelmousse met wakame salade
Voorgerecht
Gemarineerde en gerookte zalm met een dressing van mierikswortel mayonaise
Tussengerecht
Bloemkoolsoep met Hollandse garnaaltjes
Hoofdgerecht
Diamanthaas met piccalillysaus
aardappelquiche, zoete aardappelmousseline en groenten van het seizoen
Dessert
Aardbeienmousse, chocolademousse
&
merengue, vanille roomijs met basilicumsuiker
In juli serveren we een nieuw menu waarbij we ons in Mediterane sferen gaan begeven......Als we dan toch niet op vakantie gaan dan kunnen we toch zeker wel genieten van de heerlijkste zomerse gerechten.