Vrijgezellenfeest Den Bosch

Op zoek naar een leuk en gezellig vrijgezellenfeest in de regio Den Bosch? Dan moet je bij Kookstudio Culinair Centrum zijn. Wij hebben namelijk alles in huis voor een spetterend vrijgezellenfeest. Of je nu met de aanstaande bruid of bruidegom op stap gaat, wij kunnen een ideaal vrijgezellenfeest voor je samen stellen. Het wordt voor jullie allemaal een onvergetelijke dag. Begin bijvoorbeeld met een high tea of high wine workshop of een kookworkshop. Ga daarna iets actiefs doen zoals een mooie fiets- of wandeltocht maken. Houd je van meer uitdaging? We hebben ook verschillende sportieve spellen of creatieve workshops. Dit zijn slechts enkele suggesties. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

High tea

Wat is er fijner dan een middag heerlijk kletsen en lachen met je vriendinnen? Samen zorgeloos plezier maken, net zoals jullie vroeger altijd deden. Daar is een vrijgezellenfeest voor. In Den Bosch is dat allemaal mogelijk. Bijvoorbeeld bij een high tea of high wine workshop. Je maakt samen heerlijke sandwiches, hartige taart, een smaakvol kopje soep, scones met home made lemoncurd en slagroomsoezen. Onze professionele kok begeleidt je hierbij. En daarna is het smullen geblazen! Al vanaf € 39,50 per persoon te reserveren. Een kookworkshop volgen is ook mogelijk. We hebben verschillende workshops in ons assortiment. De recepten kun je mee naar huis nemen zodat je het thuis nog eens dunnetjes over kunt doen. En ook hier wordt natuurlijk weer veel gelachen!

BBQ workshop

Mannen en een barbecue, een ideale combinatie. Dus ben je met een groep mannen en zoek je een gezellig vrijgezellenfeest in de regio Den Bosch, Uden, Veghel, Sint Oedenrode? Waar je kunt genieten van lekker eten met een biertje erbij? Volg dan onze BBQ workshop. Wij hebben een Big Green Egg of Primogrill klaarstaan. En professionele begeleiding die je laat zien wat er allemaal mogelijk is op deze keramische barbecues. Je bereidt grote stukken vlees, de heerlijkste vis, home made hamburgers en een sweet dessert. Natuurlijk is het ook mogelijk om een van onze andere thema kookworkshops te kiezen voor een avondvullend programma. We bieden 4 en 5 gangen kookworkshops vanaf € 59,50 p.p. Onze menu's zijn afhankelijk van het seizoen en je voorkeuren In een offerte beschrijven we graag een aantal menusuggesties.

Extra activiteiten

Wil je ook nog iets sportiefs of creatiefs doen tijdens je vrijgezellenfeest? In omgeving Den Bosch is er genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen of speel een uitdagend spel. Of volg een creatieve workshop zoals klompen schilderen of bloemschikken. Je bent bij ons welkom met groepen vanaf 8 personen. Wil je meer informatie over een vrijgezellenfeest in Den Bosch of omgeving of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.