Vrijgezellenfeest Eindhoven

Wil je een smakelijk en gezellig vrijgezellenfeest organiseren in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Waalre of omgeving? Kom dan eens langs bij Kookstudio Culinair Centrum. Wij hebben alles in huis voor een spetterend vrijgezellenfeest. Of je nu met de aanstaande bruid of bruidegom op stap gaat, wij kunnen een leuk, uitdagend en smakelijk programma samenstellen. Begin bijvoorbeeld met een high tea of een kookworkshop. Ga dan iets actiefs doen zoals een mooie fiets- of wandeltocht. Houd je van meer uitdaging? We hebben ook verschillende sportieve en creatieve spellen. Dit zijn slechts een paar van de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

High tea

Door de drukte van alledag kom je er vaak niet aan toe: een middag heerlijk kletsen en lachen met je vriendinnen. Samen zorgeloos plezier maken, net zoals vroeger. Daar is een vrijgezellenfeest voor. In Eindhoven kan dat allemaal. Bijvoorbeeld bij een high tea of high wine workshop. Je maakt samen heerlijke sandwiches, hartige taart, een smaakvol kopje soep, scones met home made lemoncurd en slagroomsoezen. Allemaal onder begeleiding van onze kok. En daarna is het smullen geblazen! Al vanaf € 39,50 per persoon te reserveren. Het is ook mogelijk om een kookworkshop te volgen. We hebben verschillende workshops in ons assortiment. Leer de fijne kneepjes van een professionele kok. De recepten kun je mee naar huis nemen zodat je het thuis nog eens dunnetjes over kunt doen. En ook hier wordt natuurlijk weer veel gelachen!

BBQ workshop

Ben je met een groep mannen en zoek je een gezellig vrijgezellenfeest in Eindhoven en omgeving? Waar je kunt genieten van lekker eten met een biertje erbij? Volg dan een BBQ workshop bij ons. Wij hebben een Big Green Egg of Primogrill klaarstaan. Op deze keramische barbecues bereid je grote stukken vlees, de heerlijkste vis, home made hamburgers en een sweet dessert. Natuurlijk onder het genot van een biertje of wijntje. Natuurlijk is het ook mogelijk om een van onze andere thema kookworkshops te kiezen voor een avondvullend programma. We bieden 4 en 5 gangen kookworkshops vanaf € 59,50 p.p. Onze menu's zijn afhankelijk van het seizoen en je wensen. In een offerte beschrijven we graag een aantal menusuggesties.

Extra activiteiten

Wil je ook nog iets sportiefs of creatiefs doen tijdens je vrijgezellenfeest? In omgeving Eindhoven hebben we prachtige wandel- en fietstochten uitgezet. Maar je kunt ook een spel spelen zoals Wie is de mol of Escape uit de city. Of volg een creatieve workshop zoals klompen schilderen of bloemschikken. Je bent bij ons welkom met groepen vanaf 8 personen. Wil je meer informatie over een vrijgezellenfeest in Eindhoven of omgeving of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.