Vrijgezellenfeest Helmond

Op zoek naar een leuk en smakelijk vrijgezellenfeest in de omgeving van Helmond? Dan kan Kookstudio Culinair Centrum je verder helpen. Wij hebben verschillende soorten leuke en lekkere workshops in ons assortiment. Soms is het best lastig om een leuk vrijgezellenfeest te organiseren die binnen het aangegeven budget past. Je wilt samen iets actiefs doen maar ook lekker eten en drinken en gezellig met elkaar kletsen. En het moet niet alleen leuk zijn voor de bruid of bruidegom, maar voor iedereen. Wij hebben de oplossing. Volg een professionele kookworkshop in onze mooie kookstudio. Of ga samen aan de slag tijdens een high tea workshop of ga lekker barbecueën. Daarnaast hebben we ook verschillende sportieve en creatieve spellen die je samen kunt spelen. Dit zijn slechts een paar suggesties. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

High tea

Samen lachen, kletsen, actief bezig zijn en lekker eten. Daar draait het om bij onze workshops. Kies bijvoorbeeld voor een high tea of high wine workshop. Een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. In omgeving Helmond is dit een van onze populairste workshops. Er staan heerlijke hapjes op het menu die je zelf eerst moet maken. Zoals sandwiches, hartige taart, een smaakvol kopje soep, scones met home made lemoncurd en slagroomsoezen. Onze kok helpt je hier natuurlijk bij. Onder het genot van een kop thee of glas wijn eet je alles na afloop natuurlijk op. Deze workshop is al vanaf € 39,50 per persoon bij ons te reserveren. Houd je meer van koken? Kies dan voor een van onze kookworkshops. Wij hebben een professionele kookstudio tot onze beschikking en onze ervaren koks geven je tips en trucs zodat je ook thuis aan de slag kunt.

BBQ workshop

Ook voor mannen hebben we een leuk vrijgezellenfeest. In Helmond, Beek en Donk, Someren, Deurne en omgeving staat de BBQ workshop op nummer een. En dat is niet gek, barbecueën en mannen gaat namelijk goed samen. Wij hebben een Big Green Egg of Primogrill voor jullie klaarstaan. Op deze keramische barbecues bereid je grote stukken mals vlees, de heerlijkste vis, home made hamburgers en als afsluiter een sweet dessert. Natuurlijk onder het genot van een biertje. Of volg met je vrienden een van onze thema kookworkshops. We bieden 4 en 5 gangen kookworkshops vanaf € 59,50 per persoon.

Extra activiteiten

Het is ook mogelijk om tijdens je vrijgezellenfeest in Helmond en omgeving iets sportiefs of creatiefs te doen. Trek de natuur in, speel een spannend spel of volg een creatieve workshop. Je bent bij ons welkom met groepen vanaf 8 personen. Wil je meer informatie over een vrijgezellenfeest in Helmond of omgeving of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.