Vrijgezellenfeest Tilburg

Op zoek naar een locatie voor een vrijgezellenfeest in omgeving Tilburg? Dan moet je bij Kookstudio Culinair Centrum zijn. Bij ons kun je terecht voor een spetterend en smakelijk vrijgezellenfeest. Of je nu met de aanstaande bruid of bruidegom op stap gaat, wij kunnen een leuk programma voor je samenstellen. Ga samen aan de slag tijdens een high tea of kookworkshop. Wil je daarnaast ook nog iets uitdagends? We hebben ook verschillende sportieve en creatieve spellen die je samen kunt doen. Dit zijn slechts een paar van de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

High tea

Onbezorgd kletsen en lachen met je vriendinnen. Door de drukte van alledag kom je daar weinig meer aan toe. Terwijl het weer voelt als vanouds als jullie samen zijn. Daar is een vrijgezellenfeest dan ook voor. In omgeving Tilburg, Oirschot, Waalwijk, Valkenswaard hebben wij een leuk programma samengesteld. Volg een high tea of high wine workshop. Je maakt samen met je vriendinnen heerlijke sandwiches, hartige taart, een smaakvol kopje soep, scones met home made lemoncurd en slagroomsoezen. Onze kok helpt je hierbij. Als al het lekkers gemaakt is, ga je het natuurlijk samen opeten. Al vanaf € 39,50 per persoon te reserveren. Het is ook mogelijk om een kookworkshop te volgen. We hebben verschillende workshops in ons assortiment. Leer de fijne kneepjes van een professionele kok.

BBQ workshop

Ga je met een groep mannen op stap en zoek je een gezellig vrijgezellenfeest in Tilburg en omgeving? Volg dan een BBQ workshop bij ons. Geniet van heerlijk eten met natuurlijk een biertje erbij. Wij hebben een Big Green Egg of Primogrill, de droom van veel mannen. Op deze keramische barbecues bereid je grote stukken vlees, de heerlijkste vis, home made hamburgers en als afsluiter een sweet dessert. Natuurlijk is het ook mogelijk om een van onze andere thema kookworkshops te kiezen. We bieden 4 en 5 gangen kookworkshops vanaf € 59,50 per persoon. Onze menu's zijn afhankelijk van het seizoen en je wensen. In een offerte beschrijven we graag een aantal menusuggesties.

Extra activiteiten

Tijdens je vrijgezellenfeest in Tilburg en omgeving is het ook mogelijk om iets sportiefs of creatiefs te doen. Geniet van een mooie wandel- of fietstocht. Maar je kunt ook een spel spelen zoals Wie is de mol of Escape uit de city. Creatieve mensen kunnen een workshop volgen zoals bloemschikken of klompen beschilderen. Je bent bij ons welkom met groepen vanaf 8 personen. Wil je meer informatie over een vrijgezellenfeest in Tilburg of omgeving of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.