Vrijgezellenfeest Venlo

Wil je een leuk vrijgezellenfeest organiseren in de omgeving van Venlo? Dan moet je bij Kookstudio Culinair Centrum zijn. Soms is het best lastig om een leuke activiteit te organiseren die binnen het aangegeven budget past. Je wilt samen met je vrienden of vriendinnen iets actiefs doen, lekker eten en drinken en gezellig met elkaar kletsen. En niet alleen de bruid of bruidegom, maar iedereen moet het leuk vinden. Volg dan bij ons een professionele kookworkshop in onze mooie kookstudio. Of ga samen aan de slag tijdens een high tea workshop. Wil je daarnaast ook nog iets uitdagends? We hebben ook verschillende sportieve en creatieve spellen die je samen kunt spelen. Dit zijn slechts een paar suggesties. Wij maken graag een offerte op maat voor je.

High tea

Samen kletsen, lachen, bezig zijn en lekker eten. Daar draait het om bij onze high tea of high wine workshop. Een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest. In Venlo, Venray, Liessel, Boxmeer en omgeving is dit niet voor niets een van onze populairste workshops. Je maakt samen met je vriendinnen heerlijke sandwiches, hartige taart, een smaakvol kopje soep, scones met home made lemoncurd en slagroomsoezen. Onze kok helpt je hierbij. Daarna is het tijd voor misschien wel het leukste: alles gezamenlijk opeten! Natuurlijk onder het genot van een kop thee of glas wijn. Deze workshop is al vanaf € 39,50 per persoon te reserveren. Het is ook mogelijk om een kookworkshop te volgen. We hebben verschillende workshops in ons assortiment. Leer de fijne kneepjes van een professionele kok zodat je ook thuis iets speciaals op tafel kunt zetten.

BBQ workshop

Ook voor mannen hebben we het ideale vrijgezellenfeest samengesteld. In Venlo en omgeving is de BBQ workshop populair onder vrijgezellenfeesten van de bruidegom. En dat is niet gek, bijna alle mannen houden van barbecueën. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk biertje. Wij hebben een Big Green Egg of Primogrill voor jullie klaarstaan. Op deze keramische barbecues bereid je grote stukken mals vlees, de heerlijkste vis, home made hamburgers en als afsluiter een sweet dessert. Natuurlijk is het ook mogelijk om een van onze andere thema kookworkshops te volgen. We bieden 4 en 5 gangen kookworkshops vanaf € 59,50 per persoon. In een offerte beschrijven we graag een aantal menusuggesties.

Extra activiteiten

Tijdens je vrijgezellenfeest in Venlo en omgeving is het ook mogelijk om iets sportiefs of creatiefs te doen. Speel een spannend spel, trek de natuur in of volg een creatieve workshop. Je bent bij ons welkom met groepen vanaf 8 personen. Wil je meer informatie over een vrijgezellenfeest in Venlo of omgeving of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.