Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest organiseren in Helmond of Eindhoven? Een High tea in de middag of een kookworkshop in de avond kan aangevuld worden met een fietstocht, wandeltocht, spel: Wie is de mol? klompschilderen of bloemschikactiviteit. Dit zijn slechts een paar verschillende mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor je!

Met groepen vanaf 8 personen ben je bij ons welkom op iedere dag van de week. Ben je met minder mensen dan kun je aansluiten bij onze open kookworkshops. Kijk hiervoor in onze agenda.

High tea

Lekker samen kletsen met vrouwen onder elkaar... Hapje eten, beetje samen koken onder het genot van een kopje thee of met een wijntje erbij. Een high tea of high wine workshop is echt iets voor de zoetekouwen die niet zo van veel bombarie houden. Gewoon heerlijke sandwiches, hartige taart, smaakvol kopje soep, scones met home made lemoncurd en slagroomsoezen bereiden onder begeleiding van onze kok en smullen maar! Al vanaf € 41,00 per persoon te reserveren.

BBQ workshop voor stoere mannen!

Ben je met een groep mannen en zoek je naar een gezellig vrijgezellenfeest met lekker eten en een biertje erbij? Volg dan een BBQ workshop met onze Big Green Egg of Primogrill. Op deze keramische barbecues bereid je grote stukken vlees, de heerlijkste vis, home made hamburgers en een sweet dessert.... Natuurlijk onder het genot van een biertje of wijntje. Vanaf € 67,00 p.p inclusief onbeperkt consumtpies

Uiteraard is het ook mogelijk om een van onze andere thema kookworkshop te kiezen voor een avondvullend programma. We bieden 4 en 5 gangen kookworkshops vanaf € 61,00 p.p. Onze menu's zijn afhankelijk van het seizoen en je wensen. je vindt hier de verschillende menusuggesties.