Wijn en Spijs workshop

Ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan bereiden onze koks op donderdag 6 juli een prachtig viergangenmenu. Tijdens deze avond geeft onze wijnleverancier Van Eyck Wijnkelders uit Helmond een workshop over het combineren van wijn en spijs aan de hand van de theorie van Peter Klosse. We serveren vervolgens het viergangenmenu waarbij je de geleerde theorie zelf gaat toepassen. Bij elke gang proef je een of meerdere wijnen en zul je zelf ervaren hoe verrassend, spannend en smaakvol bepaalde wijnspijscombinaties zijn.

Datum: donderdag 6 juli 2017 van 19.00 uur tot 23.00 uur

18.30 uur ontvangst met amuse en aperitief
19.00 uur start workshop wijn en spijs combinaties
20.00 uur start diner met wijn en spijs combinaties

Prijs: € 69,50 inclusief tafelwater, frisdrank, wijn, bier, koffie en thee.

Inschrijven workshop

Menu wijn spijs diner 6-7-2017

Amuse bij binnenkomst

Gazpacho van meloen met een crème van geitenkaas

Amuse aan tafel

Gemarineerde zalm met zoetzure groenten en sorbet van gintonic

Voorgerecht

Gamba met quinoa en currycreme

Hoofdgerecht

Diamanthaas met rode portsaus met een crème van zoete aardappel, gratin en groenten van het seizoen

Dessert

Compositie van rood fruit, verse aardbeien en chocolade

 

Schrijf je nu in

Als je je in wilt schrijven voor deze bijzondere avond, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan direct een bevestiging van je inschrijving.