Wijn en Spijs workshop
Ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan bereiden onze koks op donderdag 6 juli een prachtig viergangenmenu. Tijdens deze avond geeft onze wijnleverancier Van Eyck Wijnkelders uit Helmond een workshop over het combineren van wijn en spijs aan de hand van de theorie van Peter Klosse. We serveren vervolgens het viergangenmenu waarbij je de geleerde theorie zelf gaat toepassen. Bij elke gang proef je een of meerdere wijnen en zul je zelf ervaren hoe verrassend, spannend en smaakvol bepaalde wijnspijscombinaties zijn.
Datum: donderdag 6 juli 2017 van 19.00 uur tot 23.00 uur
18.30 uur ontvangst met amuse en aperitief
19.00 uur start workshop wijn en spijs combinaties
20.00 uur start diner met wijn en spijs combinaties
Prijs: € 69,50 inclusief tafelwater, frisdrank, wijn, bier, koffie en thee.
Inschrijven workshopMenu wijn spijs diner 6-7-2017
Amuse bij binnenkomst
Gazpacho van meloen met een crème van geitenkaas
Amuse aan tafel
Gemarineerde zalm met zoetzure groenten en sorbet van gintonic
Voorgerecht
Gamba met quinoa en currycreme
Hoofdgerecht
Diamanthaas met rode portsaus met een crème van zoete aardappel, gratin en groenten van het seizoen
Dessert
Compositie van rood fruit, verse aardbeien en chocolade