Zakelijk uitje omgeving Helmond

Een bedrijfsuitje vanuit Helmond of Eindhoven organiseren? Kom naar onze kookstudio in Aarle-Rixtel. Een leuke actieve invulling van ieder bedrijfsuitje is zeker een kookworkshop in de omgeving van Eindhoven of Helmond. In onze kookstudio ontvangen wij kleine groepen vanaf 8 personen. Maar ook grote groepen tot 100 personen kunnen bij ons allemaal tegelijk samen koken tijdens een kookworkshop. Wij beschikken over twee professionele keukens, twee gezellig ingerichte restaurants en voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Een bedrijfsuitje organiseren kan iedere dag van de week in onze kookstudio! Dat is natuurlijk teambuilding pur sang.

Een hele teamdag organiseren? Ook dat kan bij ons. We werken me diverse partijen samen zodat we een hele dag voor je kunnen organiseren. Ook een bedrijfsfeest met een DJ of orkest behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is onze kookstudio ook geschikt voor het organiseren van een vergadering eventueel aangevuld met een kookworkshop.

Vitaliteit is een moderne kreet in HRM land. In onze kookstudio hebben we een speciaal programma ontwikkeld waarin we je medewerkers leren om gezond te eten waardoor ze beter vitaal blijven. We werken ook samen met Revotuion PT uit Nuenen voor een module beweging. Wil je meer weten over ons programma vitaliteit klik dan op deze link.